Eerste hulp bij problemen

Reparatie & lekkage

Het zal ongetwijfeld een keertje gebeuren dat er dringend iets gerepareerd moet worden in uw woning. Er kan tenslotte altijd iets kapot gaan. Het is in zo’n geval natuurlijk zaak dat er zo snel mogelijk een specialist wordt ingeschakeld om het probleem te verhelpen. Daarom biedt Amstelland Totaal Techniek een 24-uursservice.

24 uurservice

Of het nu gaat om een lekkage, een beschadiging aan uw dak, een storing aan uw CV-ketel of een verstopte afvoer, onze vakmannen staan dag en nacht voor u klaar. U hoeft ons alleen maar eventjes te bellen, en wij zorgen dat er zo snel mogelijk iemand naar u toe wordt gestuurd. U staat er dus nooit alleen voor! (Let op: deze service is uitsluitend voor contracthouders).

Wilt u meer weten over onze 24-uursservice, of wilt u direct een specialist inschakelen? Neemt u dan contact op met Amstelland Totaal Techniek!

Lekkage

Een lekkage begint vaak klein en lijkt in de eerste instantie niet zo dringend. Maar wanneer een kleine lekkage verwaarloosd wordt, kan dit al snel ernstige gevolgen hebben. Het is dan ook zaak dat er in het geval van een lekkage direct wordt ingegrepen.

Lekkages voorkomen

De meeste lekkages ontstaan door een slecht onderhouden dak. Uw dak wordt dag in, dag uit blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Het is dan ook aan te raden om één keer per jaar uw dak van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt dat beschadigingen en slijtage (en dus ook lekkages) worden voorkomen, en dat de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Een andere manier waarop lekkages kunnen ontstaan is door verstopte dakgoten. Wanneer door een ophoping van takken, bladeren, opwaaiend straatvuil en vogelpoep het regenwater niet meer afgevoerd kan worden, kunnen er op verschillende plaatsen lekkages ontstaan. Het water dat over de dakgoot heen langs de buitenmuur loopt, kan ervoor zorgen dat de muur gaat schimmelen.

Daarbij kan de dakgoot door het gewicht van het water los komen te zitten. Een slechte afvoer van het regenwater kan er tevens voor zorgen u uiteindelijk ook binnenshuis de gevolgen zult ondervinden en last krijgt van lekkages. Zorg dan ook dat u tenminste één keer per jaar uw dakgoot laat schoonmaken.

Lekkages verhelpen

Mocht u toch te maken krijgen met een lekkage, dan kunt u uiteraard bij Amstelland Totaal Techniek terecht. Onze dakspecialisten beschikken over alle nodige kennis, expertise en gereedschappen om zowel kleine als grote lekkages op een efficiënte en snelle manier te verhelpen. Wacht niet tot het probleem groter wordt, maar geef ons direct een belletje!

Verstoppingen

Wanneer u te maken krijgt met een verstopte afvoer of riolering, dan is het zaak dat dit probleem zo spoedig mogelijk wordt verholpen.

Afvoer ontstoppen

Vrijwel iedereen zal op een gegeven moment wel eens te maken krijgen met een verstopte afvoer. U kunt dan eerst proberen om de verstopping zelf te verhelpen, bijvoorbeeld door een rubberen ontstopper of een chemisch ontstoppingsmiddel te gebruiken. Wanneer dit niet werkt, kan een ontstoppingsveer uitkomst bieden.

Deze stalen veren, die verkrijgbaar zijn in lengtes van drie tot tien meter, duwt u (voorzichtig) in een draaiende beweging de afvoer in, waardoor het vuil in de leidingen wordt los geschraapt. Mocht het niet lukken om zelf de verstopping te verhelpen, of bevindt de verstopping zich op een moeilijk bereikbare plek, dan kunt u Amstelland Totaal Techniek inschakelen. Onze loodgieters beschikken over de benodigde kennis en middelen om uw afvoer of riolering weer snel vrij te maken.

Het belang van snel handelen

Voor een verstopt toilet wordt doorgaans wel snel hulp ingeroepen, maar een verstopping in een afvoer in de badkamer of keuken wordt in sommige gevallen nog al eens verwaarloosd. Dit kan echter ernstige gevolgen hebben; wanneer de afvoer verstopt is, betekent dat dat er geen doorstroom van water mogelijk is.

Wanneer een sanitaire voorziening langere tijd niet gebruikt wordt, ontstaat het risico op Legionella. Dit is een gevaarlijke bacterie die zich verspreid via kleine waterdruppeltjes. Wanneer de waterdruppeltjes ingeademd worden, kunt u hier ernstig ziek van worden. Zorg dus altijd dat u direct actie onderneemt wanneer u te maken krijgt met een verstopte afvoer!

Meer weten?

Wilt u meer weten over Legionella preventie? Of wilt u direct een loodgieter inschakelen voor het verhelpen van een verstopping? Neem dan contact op met Amstelland Totaal Techniek!

CV Storing

U bent afhankelijk van uw CV-ketel voor uw verwarming en warm water voorziening. Dus als het apparaat het ineens begeeft, of niet meer naar behoren functioneert, is het zaak dat de storing zo snel mogelijk verholpen wordt. Amstelland Totaal Techniek vertelt u graag meer over onze diensten op het gebied van CV reparaties en de voordelen van een onderhoudscontract voor uw CV-ketel.

CV reparaties

Amstelland Totaal Techniek beschikt over gespecialiseerde CV monteurs die dag en nacht voor u klaar staan om u in het geval van een CV storing zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zij kunnen doorgaans al vrij snel de oorzaak van de CV storing achterhalen en deze verhelpen. Zo kunt u snel weer genieten van een warme douche en een aangenaam binnenklimaat!

Onderhoudscontract

Om problemen te voorkomen, is het zaak dat uw CV-ketel één keer per jaar van een onderhoudsbeurtje wordt voorzien. Hierbij worden eventuele versleten onderdelen vervangen en kunt u zichzelf ervan verzekeren dat alles nog naar behoren werkt. Het onderhoud van CV-ketels wordt vaak verwaarloosd, maar is erg belangrijk; tenslotte is een slecht functionerende CV-ketel niet veilig, en verbruikt hij vaak ook meer energie dan nodig is. We raden daarom al onze klanten aan om een onderhoudscontract voor hun CV-ketel af te sluiten. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per jaar, en het onderhoud en eventuele reparaties aan uw CV-ketel zijn hierbij inbegrepen. U heeft dus geen onverwachte uitgaven meer, én u heeft altijd de zekerheid dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt in het geval dat u toch met een CV storing te maken krijgt. En dat is wel zo prettig om te weten!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van een onderhoudscontract voor uw CV-ketel? Neem dan contact op met Amstelland Totaal Techniek. Indien u direct een monteur wilt inschakelen voor het verhelpen van een CV storing, kunt u ons het beste eventjes bellen; zo kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Loodgieterswerk

Niets zo storend als het geluid van een lekkende kraan… Voor alle denkbare loodgieterwerkzaamheden in en om uw woning of bedrijfspand kunt u terecht bij Amstelland Totaal Techniek. Onze professionele loodgieters kunnen dankzij hun vakkennis gericht en efficiënt te werk gaan.

Wij zijn gespecialiseerd in

  • Het aanleggen van gas-, water- en afvoerleidingen
  • Leidingreparaties
  • Het plaatsen van CV-ketels
  • Het monteren van kranen
  • Het ontstoppen van rioleringen

Onze monteurs zijn 24/7 bereikbaar op: 020 696 9040 of stuur een e-mail naar info@amstellandtotaaltechniek.nl