De beste producten en materialen

Nieuw & vervanging

Amstelland Totaal Techniek is hét adres voor het nieuw plaatsen en vervangen van alle denkbare installaties in uw woning, zoals centrale verwarming, badkamer sanitair, airconditioning en beveiligingssystemen. U kunt ook bij ons terecht voor het plaatsen of vervangen van dakbedekking en dakbeveiliging en het verwijderen van graffiti.

Onze professionals staan voor u klaar!

Onze diensten beperken zich echter niet tot het plaatsen en vervangen van installaties. Om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft functioneren, en om de levensduur van de betreffende installaties te verlengen, bieden wij al onze klanten de mogelijkheid tot het afsluiten van een voordelig service- en onderhoudscontract. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per jaar, en hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over onverwachte uitgaven. Bovendien heeft u zo altijd de zekerheid van een goed onderhouden, veilige en zuinige installatie!

CV Ketel

Dankzij de ontwikkeling van centrale verwarming zijn wij in de huidige tijd in staat het klimaat binnenshuis volledig te controleren. Amstelland Totaal Techniek stelt hierin besparing en duurzaamheid voorop zodat u zowel in uw bedrijf als in uw huishouden alleen het hoogst noodzakelijke aan energie hoeft te verbruiken.

Zorgeloos verwarmen

Wij verzorgen op vakkundige wijze de aanleg en regeling van complete cv-installaties: van gaswandketel tot aan radiatoren. Of het nu gaat om het verwarmen van een woonhuis of een compleet bedrijfspand; Amstelland Totaal Techniek helpt u aan een installatie die bij uw wensen aansluit.

Duurzame en energiezuinige warmteregeling

  • cv-ketels
  • warmte terugwininstallaties
  • geavanceerde systemen die de installatie controleren en eventuele storingen automatisch melden

Sanitair & Badkamer

Voor het installeren van complete badkamers en toiletruimten bent u bij Amstelland Totaal Techniek aan het juiste adres. Door onze samenwerking met gerenommeerde sanitairzaken in de regio Amsterdam kunt u rekenen op de beste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Bovendien staan wij altijd voor u klaar wanneer het gaat om het verhelpen van kleinere ongemakken als lekkende kranen of verstoppingen in uw keuken of badkamer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van sanitair en badkamers, neemt u dan contact op met Amstelland Totaal Techniek via 020 696 9040. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Aircondition – Verkoeling waar u op kunt rekenen

Wanneer tijdens de zomermaanden de temperatuur buiten oploopt, zal uw airconditioning binnen voor verfrissing zorgen. Amstelland Totaal Techniek werkt aan een perfect klimaat binnen uw pand en biedt een breed scala aan airconditioningsystemen.

Onze systemen kenmerken zich door hun duurzaamheid, kwaliteit en energiezuinige verbruik. Wij verzorgen installaties van kleine splitsystemen tot aan volledige luchtbehandelingsystemen.

Ventilatiebox vervangen

Wilt u uw ventilatiebox laten vervangen? Amstelland vervangt uw oude unit snel en vakkundig voor een nieuwe, kwalitatief hoogwaardige box. Het vervangen van uw ventilatiebox levert de grootste winst op als ook de kanalen van het ventilatiesysteem worden gereinigd. Deze combinatie biedt u het beste rendement en zorgt voor een stille en goed werkende ventilatie, met een gezond binnenklimaat als resultaat.

Onderhouden

Wilt u uw mechanische ventilatie laten reinigen en onderhouden? De monteurs van Amstelland Totaal Techniek voeren deze werkzaamheden graag voor u uit. Dankzij hun ervaring en vakmanschap kunt u vertrouwen op een goed werkende installatie en gezonde lucht in uw woning. Als uw ventilatiesysteem lawaai maakt, niet meer goed afzuigt of 15 jaar of ouder is, kan Amstelland Totaal Techniek uw ventilatiebox vervangen.