Riool ontstoppen Amsterdam

Wanneer u te maken krijgt met een verstopt riool, dan is het natuurlijk van essentieel belang dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen.

Voor werkzaamheden met betrekking tot een riool ontstoppen in Amsterdam en omstreken bent u bij Amstelland Totaal Techniek aan het juiste adres!

Een verstopt riool

Een verstopte afvoer of een verstopt toilet zijn problemen die geregeld voorkomen. Zowel binnen- als buitenrioleringen kunnen verstopt raken. Dit gebeurd vaak onverwachts, en dient zo spoedig mogelijk verholpen te worden.

Verstoppingen en lekkages kunnen tevens zorgen voor een vervelende rioollucht.

Wat u zelf kunt doen

Wanneer de verstopping zich in uw woning bevindt, kunt u eerst proberen om de verstopping zelf te verhelpen. Een verstopte afvoer kunt u in veel gevallen zelf ontstoppen, bijvoorbeeld door een rubberen ontstopper of een chemisch ontstoppingsmiddel te gebruiken.

Wanneer dit niet werkt, kan een ontstoppingsveer uitkomst bieden. Deze stalen veren, die verkrijgbaar zijn in lengtes van drie tot tien meter, duwt u (voorzichtig) in een draaiende beweging de afvoer in, waardoor het vuil in de leidingen wordt los geschraapt.

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Riool laten ontstoppen

  Wanneer het u niet lukt om een verstopping in een binnenriolering zelf te verhelpen, wanneer de verstopping zich op een lastig te bereiken plek bevindt, of wanneer de verstopping in de buitenriolering zit, dan dient u direct een specialist in te schakelen. De loodgieters van Amstelland Totaal Techniek beschikken over de benodigde kennis en middelen om uw riool snel en effectief te ontstoppen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van riool ontstoppen in Amsterdam, dan kunt u het contactformulier invullen. Wanneer u direct een loodgieter wilt inschakelen om een verstopping te verhelpen, dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen.

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl