Lekkage

Een lekkage begint vaak klein en lijkt in de eerste instantie niet zo dringend. Maar wanneer een kleine lekkage verwaarloosd wordt, kan dit al snel ernstige gevolgen hebben. Het is dan ook zaak dat er in het geval van een lekkage direct wordt ingegrepen.

Lekkages voorkomen

De meeste lekkages ontstaan door een slecht onderhouden dak. Uw dak wordt dag in, dag uit blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Het is dan ook aan te raden om één keer per jaar uw dak van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt dat beschadigingen en slijtage (en dus ook lekkages) worden voorkomen, en dat de levensduur van uw dak wordt verlengd.

Een andere manier waarop lekkages kunnen ontstaan is door verstopte dakgoten. Wanneer door een ophoping van takken, bladeren, opwaaiend straatvuil en vogelpoep het regenwater niet meer afgevoerd kan worden, kunnen er op verschillende plaatsen lekkages ontstaan. Het water dat over de dakgoot heen langs de buitenmuur loopt, kan ervoor zorgen dat de muur gaat schimmelen.

Daarbij kan de dakgoot door het gewicht van het water los komen te zitten. Een slechte afvoer van het regenwater kan er tevens voor zorgen u uiteindelijk ook binnenshuis de gevolgen zult ondervinden en last krijgt van lekkages. Zorg dan ook dat u tenminste één keer per jaar uw dakgoot laat schoonmaken.

Lekkages verhelpen

Mocht u toch te maken krijgen met een lekkage, dan kunt u uiteraard bij Amstelland Totaal Techniek terecht. Onze dakspecialisten beschikken over alle nodige kennis, expertise en gereedschappen om zowel kleine als grote lekkages op een efficiënte en snelle manier te verhelpen. Wacht niet tot het probleem groter wordt, maar geef ons direct een belletje!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van dak reparaties en onderhoud ter voorkoming van lekkages, neemt u dan contact op met Amstelland Totaal Techniek via 020 696 9040. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Neem contact op met Amstelland Totaal Techniek

Bel voor meer informatie naar:   020 696 9040

Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl