Dak Reparatie

Lekkages, loszittende dakgoten en dakpannen en andere beschadigingen aan het dak kunnen overal voorkomen, zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw woningen.

Uitvoeren dak reparaties

Indien u te maken heeft met een lekkage of een andere beschadiging aan uw dak, kom dan direct in actie en schakel Amstelland Totaal Techniek in om uw dak te repareren. Dak reparaties zijn routinewerk voor ons, en u bent dan ook verzekerd van een snelle service. Of het nu gaat om een loszittende dakpan of een grote beschadiging als gevolg van een storm, we staan voor zowel kleine als grote klussen voor u klaar!

Lekkages en beschadigingen voorkomen

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw dak kan heel veel problemen voorkomen. In de praktijk blijkt helaas dat veel mensen het onderhoud aan hun dak te lang uitstellen, met als gevolg dat zij op den duur te maken krijgen met ernstige problemen.

Om dergelijke situaties te voorkomen biedt Amstelland Totaal Techniek u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement voor uw dak af te sluiten. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand, en ontvangt dan automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Wij komen dan bij u langs om uw dak helemaal na te lopen en uw dakgoten schoon te maken. Zo beperkt u de kans op problemen tot een minimum, en dat is wel zo fijn om te weten!

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het afsluiten van een onderhoudsabonnement voor uw dak, neemt u dan contact op met Amstelland Totaal Techniek. Indien u te maken heeft met een lekkage die direct verholpen moet worden, neemt u dan telefonisch contact op via 020 696 9040; op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Neem contact op met Amstelland Totaal Techniek

Bel voor meer informatie naar:   020 696 9040

Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl