CV Storing

U bent afhankelijk van uw CV-ketel voor uw verwarming en warm water voorziening. Dus als het apparaat het ineens begeeft, of niet meer naar behoren functioneert, is het zaak dat de storing zo snel mogelijk verholpen wordt. Amstelland Totaal Techniek vertelt u graag meer over onze diensten op het gebied van CV reparaties en de voordelen van een onderhoudscontract voor uw CV-ketel.

CV reparaties

Amstelland Totaal Techniek beschikt over gespecialiseerde CV monteurs die dag en nacht voor u klaar staan om u in het geval van een CV storing zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zij kunnen doorgaans al vrij snel de oorzaak van de CV storing achterhalen en deze verhelpen. Zo kunt u snel weer genieten van een warme douche en een aangenaam binnenklimaat!

Onderhoudscontract

Om problemen te voorkomen, is het zaak dat uw CV-ketel één keer per jaar van een onderhoudsbeurtje wordt voorzien. Hierbij worden eventuele versleten onderdelen vervangen en kunt u zichzelf ervan verzekeren dat alles nog naar behoren werkt. Het onderhoud van CV-ketels wordt vaak verwaarloosd, maar is erg belangrijk; tenslotte is een slecht functionerende CV-ketel niet veilig, en verbruikt hij vaak ook meer energie dan nodig is. We raden daarom al onze klanten aan om een onderhoudscontract voor hun CV-ketel af te sluiten. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per jaar, en het onderhoud en eventuele reparaties aan uw CV-ketel zijn hierbij inbegrepen. U heeft dus geen onverwachte uitgaven meer, én u heeft altijd de zekerheid dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt in het geval dat u toch met een CV storing te maken krijgt. En dat is wel zo prettig om te weten!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de voordelen van een onderhoudscontract voor uw CV-ketel? Neem dan contact op met Amstelland Totaal Techniek. Indien u direct een monteur wilt inschakelen voor het verhelpen van een CV storing, kunt u ons het beste eventjes bellen; zo kunnen wij u sneller van dienst zijn.

Vraag hier een onderhoudsabonnement aan

Bel voor meer informatie naar:   020 696 9040

Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl