Onderhoudscontract CV

Een slecht onderhouden CV-ketel kan tot grote problemen leiden. Het is dan ook belangrijk dat u uw CV-ketel tijdig laat onderhouden. Bij Amstelland Totaal Techniek kunt u een onderhoudscontract voor uw CV afsluiten.

Onderhoudscontract CV afsluiten

Amstelland Totaal Techniek biedt haar klanten de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabonnement voor de CV-ketel.

U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per maand en krijgt automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. We maken dan een afspraak om bij u langs te komen en uw CV-ketel helemaal na te lopen.

Vraag hier een onderhoudsabonnement aan

De onderhoudsbeurt

Tijdens de onderhoudsbeurt kijkt onze specialist uw CV-ketel helemaal na om te zien of alles nog naar behoren werkt. Hij kan dan direct eventuele versleten onderdelen vervangen.

Ook kan hij, indien nodig, de radiatoren waterzijdig inregelen om ze zodoende weer van de juiste doorstroom van warm water te voorzien.

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Voordelen CV onderhoudscontract

  Met het afsluiten van een onderhoudsabonnement voorkomt u dat u voor onverwachte of hoge kosten komt te staan, en bovendien heeft u altijd een vakman achter de hand, mocht u toch ooit eens met een storing te maken krijgen. En dat geeft een prettig gevoel.

  Meer weten?

  Wilt u graag meer weten over onze diensten op het gebied van CV-ketel onderhoud? Of wilt u direct een onderhoudsabonnement afsluiten? Neem dan contact op met Amstelland Totaal Techniek!

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl