Onderhoud Verwarming

Of u nu beschikt over een CV-ketel met bijbehorende radiatoren, een gaskachel, een houtkachel of vloerverwarming, elke verwarmingsinstallatie heeft zo nu en dan wat onderhoud nodig. Amstelland Totaal Techniek vertelt u graag wat meer over het belang van regelmatig onderhoud, en wat wij voor u kunnen betekenen.

Belang van onderhoud

Elke verwarmingsinstallatie moet af en toe gecontroleerd worden. Bij een gaskachel kan een vervuilde of slecht functionerende rookgas afvoer leiden tot koolmonoxide vergiftiging, iets dat soms fatale gevolgen kan hebben. Hetzelfde geldt voor een houtkachel. Hierbij moet bijvoorbeeld ook gecontroleerd worden of het glas, dat door het werken van materialen kan gaan krimpen en uitzetten, nog wel goed past.

Een CV-ketel zal, wanneer deze slecht onderhouden wordt, steeds vaker kuren gaan vertonen en ook veel minder zuinig met energie omspringen. Vloerverwarming is relatief onderhoudsarm, maar ook hierbij moeten af en toe de leidingen onder uw vloer worden gereinigd, of moet de pomp of thermostaatkraan vervangen worden.

Onderhoudsabonnement afsluiten

Ongeacht het soort verwarmingsinstallatie dat u heeft, u doet er goed aan om altijd een onderhoudsabonnement af te sluiten. Amstelland Totaal Techniek biedt u de mogelijkheid om dit heel voordelig te doen voor een vast, laag bedrag per jaar. Afhankelijk van het soort verwarming dat u heeft ontvangt u automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor een beurtje.

Door een onderhoudsabonnement af te sluiten profiteert u van vele voordelen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal functionerende verwarmingsinstallatie, en hoeft u zich geen zorgen te maken over grote of onverwachte uitgaven. Sterker nog, met een onderhoudsabonnement met u op de lange termijn altijd goedkoper uit. Ook heeft u altijd een vakman achter de hand, in het geval dat u onverhoopt met een storing te maken krijgt. En laten we even eerlijk zijn, dat geeft wel een veilig gevoel.

Vraag hier een onderhoudsabonnement aan

Bel voor meer informatie naar:   020 696 9040

Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl