Onderhoud Gaskachel

Iedere verwarmingsinstallatie heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Zo ook uw gaskachel. Amstelland Totaal Techniek informeert u graag over het belang van regelmatig onderhoud aan uw gaskachel, en de voordelen van het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

Het belang van onderhoud

Eén van de belangrijkste dingen bij een gaskachel is dat de rookgas afvoer goed werkt. Wanneer deze niet meer goed functioneert, kan dit fatale gevolgen hebben. Het is dan ook van essentieel belang dat de werking van de rookgas afvoer jaarlijks gecontroleerd wordt. Ook een slecht functionerende thermokoppel of vervuilde onderdelen kunnen tot problemen leiden. Wanneer het onderhoud van een gaskachel wordt verwaarloosd, wordt de kans op koolmonoxidevergiftiging steeds groter. Voorkom problemen en laat daarom tijdig onderhoud uitvoeren. U heeft op die manier ook veel langer plezier van uw gaskachel.

De voordelen van een onderhoudsabonnement

In de praktijk blijkt dat veel mensen het jaarlijks onderhoud van hun gaskachel uitstellen vanwege de kosten die erbij komen kijken. Maar de veiligheid van u en uw medebewoners mag natuurlijk niet in gevaar komen.

Daarom biedt Amstelland Totaal Techniek u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabonnement voor uw gaskachel. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per jaar, en bent in ruil daarvoor verzekerd van jaarlijks onderhoud; zonder bijkomende kosten! U heeft dus geen onverwachte of grote uitgaven meer. Bovendien heeft u met een onderhoudsabonnement altijd een specialist achter de hand voor het geval u te maken krijgt met een onvoorziene storing aan uw gaskachel. In dat geval hoeft u ons alleen maar even te bellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat er zo spoedig mogelijk een monteur naar u toe wordt gestuurd om het probleem te verhelpen. Een onderhoudsabonnement biedt u een zeker en veilig gevoel, en u bent op de lange termijn altijd voordeliger uit.

Vraag hier een onderhoudsabonnement aan

Bel voor meer informatie naar:   020 696 9040

Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl