Onderhoud CV Ketel

De meeste mensen zijn afhankelijk van hun CV-ketel voor hun verwarming en warm water. Hoewel CV-ketels doorgaans vrij degelijke apparaten zijn, maken ze jaarlijks gemiddeld wel zo’n duizend branduren. U kunt dus niet verwachten dat u nooit naar uw CV-ketel om hoeft te kijken; ook deze heeft, net als bijvoorbeeld uw auto, af en toe wat onderhoud nodig. Amstelland Totaal Techniek vertelt u graag meer over het belang van onderhoud aan uw CV-ketel, en de voordelen van het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

Het belang van onderhoud

Is het echt noodzakelijk om onderhoud te laten uitvoeren aan de CV-ketel? vragen veel mensen zich af. Het antwoord is heel simpel: ja. Uw CV-ketel wordt elke dag gebruikt; is het niet voor de verwarming, dan wel voor warm water. Wilt u onbezorgd kunnen blijven genieten van een aangenaam binnenklimaat en een warme douche, dan moet u zorgen dat uw CV-ketel eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurtje krijgt. Door geregeld onderhoud te laten uitvoeren zorgt u overigens niet alleen dat uw CV-ketel goed blijft werken en dat de levensduur van het apparaat wordt verlengd, maar ook dat u zo min mogelijk energie verbruikt. Ook voor het waarborgen van de veiligheid van de installatie is regelmatig onderhoud van essentieel belang.

De onderhoudsbeurt

Er zijn een aantal simpele handelingen die u zelf kunt uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het bijvullen van de CV-ketel en het ontluchten van de radiatoren en het expansievat. Maar daarnaast heeft uw CV-ketel dus ook één keer per jaar een grondige onderhoudsbeurt nodig. Amstelland Totaal Techniek stuurt dan een ervaren monteur bij u langs, die uw CV-ketel helemaal naloopt en controleert op kleine defecten. Eventuele versleten onderdelen kunnen direct worden vervangen. Na afloop van de onderhoudsbeurt bent u weer verzekerd van een goed functionerende, zuinige en veilige CV-ketel.

Voordelen onderhoudsabonnement

Amstelland Totaal Techniek biedt al haar klanten de mogelijkheid om heel voordelig een onderhoudsabonnement af te sluiten. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per jaar. Wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt, ontvangt u automatisch bericht van ons. We maken dan een afspraak met u, uiteraard op een datum en tijdstip waarop het u uitkomt, waarna we langskomen om uw CV-ketel van een grondige controle te voorzien. Een onderhoudsbeurt biedt u vele voordelen. Zo bent u niet alleen verzekerd van een optimaal functionerende CV-ketel, maar heeft u ook altijd een CV-ketel specialist achter de hand voor het geval u toch met een storing te maken krijgt. Onverwachte uitgaven aan reparaties behoren tot het verleden én u realiseert een aanzienlijke kostenbesparing op de lange termijn. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Wel zo fijn om te weten!

Vraag hier een onderhoudsabonnement aan

Bel voor meer informatie naar:   020 696 9040

Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl