CV Storing

Wanneer u geregeld uw CV-ketel laat onderhouden, zal een storing niet snel voorkomen. Maar bij Amstelland Totaal Techniek willen we graag op alles voorbereid zijn. We informeren u graag meer over onze diensten op het gebied van service en onderhoud aan uw CV-ketel, en wat voor u de voordelen zijn van het afsluiten van een onderhoudsabonnement.

24-uurs service

Vrijwel iedereen is voor de warm water voorziening en verwarming afhankelijk van de CV-ketel. In het geval dat u te maken krijgt met onvoorziene mankementen, is het dan ook zaak dat het probleem zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Amstelland Totaal Techniek biedt een 24-uurs service; u hoeft ons alleen maar even te bellen, en wij sturen vervolgens zo snel mogelijk één van onze service monteurs naar u toe, die dag en nacht klaar staan. Zo kunt u snel weer genieten van een behaaglijk binnenklimaat en een optimale warm water voorziening. 

Afsluiten onderhoudsabonnement

Een spoedreparatie aan uw CV-ketel kan behoorlijk in de kosten lopen, en gebeurt maar al te vaak op het moment dat u zich een dergelijke financiële last niet kunt veroorloven. Om haar klanten tegemoet te komen, biedt Amstelland Totaal Techniek de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabonnement. U betaalt hiervoor een vast, laag bedrag per jaar, en het onderhoud en eventuele reparaties aan uw CV-ketel zijn hierbij inbegrepen. U hoeft dus niet meer bang te zijn voor grote onverwachte uitgaven, én u heeft altijd de zekerheid dat u zo spoedig mogelijk geholpen wordt.

Vraag hier een onderhoudsabonnement aan

Bel voor meer informatie naar:   020 696 9040

Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl