Onderhoud ketel

Uw CV ketel maakt elk jaar al snel zo’n duizend branduren. Het is dan ook vanzelfsprekend dat dit apparaat eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig heeft. Ook voor het onderhoud van uw ketel kunt u terecht bij Amstelland Totaal Techniek!

Belang onderhoud ketel

Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat storingen worden voorkomen. Een slecht onderhouden ketel vergt vaker reparaties, en dat kan flink in de kosten lopen. Maar onderhoud van uw ketel zorgt er ook voor dat het apparaat zo zuinig mogelijk blijft werken. En daarmee bespaart u weer energiekosten! Ook voor het waarborgen van de veiligheid is tijdig onderhoud aan uw ketel belangrijk.

Wat u zelf kunt doen aan onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw ketel zo veilig en zuinig mogelijk blijft functioneren, zijn er een aantal handelingen die af en toe uitgevoerd moeten worden, waaronder het controleren van de waterdruk, het bijvullen van de ketel en het ontluchten van de radiatoren. Dit zijn vrij eenvoudige handelingen die u gewoon zelf kunt uitvoeren. Wilt u dit toch liever aan ons overlaten dan kan dat natuurlijk ook.

Onderhoudscontract CV Ketel

Amstelland Totaal Techniek biedt u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw ketel. Hiermee bent u altijd verzekerd van tijdig onderhoud, tegen een vast, laag maandtarief. U krijgt automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt, dus u hoeft zelf nergens aan te denken. Wel zo prettig!

Meer weten over onderhoud aan uw ketel?

Wilt u meer informatie over ketel onderhoud of wilt u direct een offerte aanvragen voor een onderhoudscontract? Neemt u dan contact op met Amstelland Totaal Techniek. We zijn u graag van dienst!

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl