Loodgietersbedrijf

U bent op zoek naar een loodgietersbedrijf? Zoek dan niet verder! Amstelland Totaal Techniek is hét adres voor alle denkbare loodgieterswerkzaamheden in en om uw woning of bedrijfspand. Als professioneel loodgietersbedrijf staan wij graag tot uw dienst!

Onze diensten

De loodgieters van Amstelland Totaal Techniek zijn gespecialiseerd in vele uiteenlopende werkzaamheden; van het aanleggen van gas-, water- en afvoerleidingen tot het monteren van kranen, van het plaatsen van CV-ketels tot het repareren van kapotte leidingen en het ontstoppen van rioleringen.

24-uurs service

Wanneer u te maken krijgt met een verstopte afvoer of een kapotte waterleiding, dan dient dit vanzelfsprekend zo snel mogelijk verholpen te worden. Daarom biedt Amstelland Totaal Techniek een 24-uurs service. Onze monteurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 020 696 9040.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze diensten, dan kunt u het contactformulier invullen. Wilt u direct een loodgietersbedrijf inschakelen, dan kunt u het beste eventjes telefonisch contact met ons opnemen. Op die manier kunnen wij u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl