Loodgieter in Amsterdam

Loodgieterswerk is een specialisme waar iedereen soms noodgedwongen gebruik van moet maken. Zoekt u een loodgieter in Amsterdam? Neem dan contact op met Amstelland Totaal Techniek!

Onze diensten

U kunt bij Amstelland Totaal Techniek terecht voor het aanleggen en onderhouden van diverse installaties, alsmede voor reparatiewerkzaamheden.

Tot de meest voorkomende klussen die wij uitvoeren behoren o.a. het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om zowel het vervangen als het plaatsen van eerdergenoemde.

Voor het behoud van bovengenoemde installaties is natuurlijk ook regulier en preventief onderhoud vereist. Amstelland Totaal Techniek biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben.

Wanneer dit onderhoud uitgevoerd wordt door een van onze loodgieters in Amsterdam weet u direct de status van de riolering en leidingen en kan er zo nodig ingespeeld worden op slijtage of andere voorkomende storingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van loodgieterswerkzaamheden? Of wilt u direct een loodgieter in Amsterdam inschakelen? Neemt u dan contact op met Amstelland Totaal Techniek!

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Legionella preventie

  Legionella is een gevaarlijke bacterie die kan ontstaan wanneer er langere tijd geen waterdoorstroming mogelijk is delen van uw waterleidingnetwerk. De bacterie leeft in stilstaan water en verspreid zich via kleine waterdruppeltjes. Wanneer mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen kan de legionellagriep of veteranenziekte overdragen worden, welke fatale gevolgen kunnen hebben. Dit moet uiteraard voorkomen worden. Bent u niet overtuigd over de veiligheid van uw waterleidingnetwerk, of is er binnen uw woning of bedrijf gedurende een langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt, neem dan geen risico en laat Amstelland Totaal Techniek een legionella onderzoek uitvoeren.

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl