Loodgieter Amstelveen

We zijn ons vaak nauwelijks bewust van hoe afhankelijk we zijn van onze sanitaire installaties. Tot het moment dat er iets kapot gaat. In zo’n geval is het zaak dat er direct een specialist ingeschakeld wordt. Amstelland Totaal Techniek is hét adres voor iedereen die op zoek is naar een goede loodgieter in Amstelveen.

Reparaties door een loodgieter

Amstelland Totaal Techniek is een specialist op het gebied van uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden. Een kapotte waterleiding, een verstopte afvoer of een lekkende kraan dienen direct verholpen te worden om ervoor te zorgen dat de problemen niet van kwaad tot erger gaan. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Aanleg en onderhoud

Naast het uitvoeren van reparaties verzorgen wij tevens het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Om ervoor te zorgen dat bovengenoemde installaties naar behoren blijven functioneren, dient er eens in de zoveel tijd preventief onderhoud uitgevoerd te worden. Amstelland Totaal Techniek biedt u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. Zo kan er direct worden ingespeeld op slijtage of andere voorkomende storingen, en bent u altijd verzekerd van een goed werkende installatie.

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Legionella preventie

  Wanneer er langere tijd geen waterdoorstroming mogelijk is in (delen van) uw waterleidingnetwerk, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie bent geweest of wanneer uw woning een tijdje onbewoond is geweest, dan loopt u het risico op de legionella bacterie. Deze bacterie ontstaat in stilstaand water en verspreid zich via kleine waterdruppeltjes. Wanneer mensen deze waterdruppeltjes inademen, kunnen zij besmet worden met legionellagriep of de veteranenziekte. Deze kunnen fatale gevolgen hebben!

  Is er binnen uw woning gedurende een langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt, neem dan geen risico en laat Amstelland Totaal Techniek een legionella onderzoek uitvoeren.

  Meer weten over loodgieter Amstelveen?

  Wilt u direct een loodgieter Amstelveen inschakelen? Of heeft u behoefte aan meer informatie op het gebied van legionella preventie? Neemt u dan contact op met Amstelland Totaal Techniek!

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl