Klimaat beheersing

Amstelland Totaal Techniek is de specialist die een perfect klimaat binnen uw woning kan realiseren. Wij bieden dan ook een breed scala aan installaties op het gebied van klimaat beheersing, van kleine splitsystemen en airconditioning systemen tot aan volledige luchtbehandeling systemen.

Al onze systemen kenmerken zich door hun duurzaamheid, kwaliteit en energiezuinige verbruik.

Klimaat systemen

Wanneer tijdens de zomermaanden de temperatuur buiten oploopt, zal uw airconditioning binnen voor verfrissing zorgen. Er zijn tegenwoordig zeer geavanceerde systemen verkrijgbaar. Deze zorgen niet alleen meer voor het koelen van verschillende ruimtes, maar kunnen ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Dankzij ons brede aanbod kunnen we voor elke situatie een passende oplossing bieden. Neemt u gerust contact met ons op voor een advies op maat!

Onderhoud klimaat beheersingssystemen

Alleen met het installeren van een airconditioning systeem of luchtbehandeling systeem bent u er nog niet. Dergelijke systemen moeten namelijk ook onderhouden worden. Wanneer er geen tijdig onderhoud wordt uitgevoerd, raken de filters vervuild en zal er verontreinigde lucht gaan circuleren. Het gevolg: een slechte luchtkwaliteit, een lager rendement en een installatie die niet meer naar behoren functioneert. Gelukkig kunt u ook voor het onderhoud van uw airconditioning systeem of luchtbehandeling systeem bij ons terecht.

Meer weten over klimaat beheersing?

Heeft u nog vragen over klimaat beheersing? Neemt u gerust contact op met Amstelland Totaal Techniek voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl