Installatiebedrijf Amsterdam

U bent op zoek naar een installatiebedrijf Amsterdam? Bij Installatiebedrijf Amsterdam Amstelland Totaal Techniek bent u aan het goede adres! Op deze pagina vertellen we u in het kort wat we voor u kunnen betekenen.

Installeren en vervangen door installatiebedrijf Amsterdam

Amstelland Totaal Techniek is gespecialiseerd in het het nieuw plaatsen en vervangen van allerlei soorten installaties, zoals verwarmingssystemen, badkamer sanitair, airconditioning en beveiligingssystemen. U kunt ook bij ons terecht voor het plaatsen of vervangen van dakbedekking en dakbeveiliging en het verwijderen van graffiti.

Uitvoeren onderhoud door installatiebedrijf Amsterdam

Wanneer wij iets bij u geïnstalleerd hebben, laten we u natuurlijk niet zomaar aan uw lot over. Om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft functioneren, en om de levensduur van uw installaties te verlengen, bieden wij u de mogelijkheid om een voordelig service- en onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Hiervoor betaalt u een vast, laag bedrag per maand, en u krijgt automatisch bericht wanneer het weer tijd is voor onderhoud. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over onverwachte uitgaven, en u bent altijd verzekerd van een goed onderhouden, veilige en zuinige installatie!

Repareren

Tijdig onderhoud zorgt ervoor dat de kans dat er een storing optreedt tot een minimum wordt beperkt. Mocht u desondanks te maken krijgen met een storing, dan hoeft u ons alleen maar eventjes te bellen. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk een specialist naar u toe wordt gestuurd om de storing te verhelpen. U kunt bij ons terecht voor o.a. loodgieterswerk, verstoppingen, CV reparaties en lekkages aan uw dak.

Meer weten over installatiebedrijf Amsterdam?

Wilt u direct een installatiebedrijf Amsterdam inschakelen, of wilt u meer informatie over onze diensten? Neemt u dan contact op met Amstelland Totaal Techniek!

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl