CV-Ketel Onderhoud

Voor onze dagelijkse warm water voorziening en een aangenaam binnenklimaat bent u afhankelijk van uw CV-ketel. Het is dus van essentieel belang dat deze goed blijft werken. Ook voor het onderhoud van uw CV-ketel kunt u terecht bij Amstelland Totaal Techniek!

Het belang van CV-ketel onderhoud

Aangezien een CV-ketel jaarlijks al snel zo’n duizend branduren maakt, dient u er zo nu en dan wat aandacht aan te besteden. Uw CV-ketel heeft eens in de twee jaar een grondige onderhoudsbeurt nodig. Regelmatig onderhoud zorgt er niet alleen voor dat storingen voorkomen kunnen worden, maar ook dat het apparaat zuinig blijft werken, waardoor u niet onnodig veel kosten kwijt bent aan energie. Ook voor de veiligheid is CV-ketel onderhoud belangrijk.

Wat u zelf kunt doen

Om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel zo veilig en zuinig mogelijk blijft functioneren, zijn er een aantal handelingen die af en toe uitgevoerd moeten worden. Hierbij kunt u denken aan het controleren van de waterdruk, het bijvullen van de CV-ketel, het ontluchten van de radiatoren en het instellen van de CV-ketel thermostaat. Dit zijn vrij eenvoudige handelingen die u gewoon zelf kunt uitvoeren. Mocht u het toch liever aan een specialist overlaten, dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Meer weten?

Heeft u vragen over CV-ketel onderhoud? Of wilt u direct een offerte aanvragen voor een onderhoudsbeurt? Neem dan contact op met Amstelland Totaal Techniek!

Vraag direct een offerte aan

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bel voor direct contact naar:   020 696 9040

  Of stuur een e-mail:  info@amstellandtotaaltechniek.nl